Show menu

DS 7 Crossback E-Tense

Pris från 480 000 kr

*Priserna är frånpriser och kan komma att ändras.

DS 7 Crossback E-Tense Plug-In Hybrid fortsätter att bygga vidare på DS 7 Crossback:s DNA och identitet, men sticker samtidig ut elegant tack vare ett flertal individuella designfunktioner som signalerar modernitet och hög prestanda. DS 7 Crossback E-tense är en plug-in hybrid som utnyttjar en ny generation av elektrifierad teknik. Med en turboladdad bensinmotor och två elektriska motorer som tillsammans ger 300 hk – blir detta en ny referens när det gäller att kombinera teknik, raffinemang och prestanda.

DS 7 Crossback E-Tense Plug-In Hybrid laddar batteriet fullt på 1 timme och 45 minuter med ett dedikerat 32A strömuttag och 6,6 kW laddare, eller på 8 timmar från vanligt 8A-uttag. DS 7 Crossback E-Tense har en elektrisk räckvidd på 48 km.

Dra nytta av olika körlägen

Utsläppsfritt är standardläget. Bilen startas alltid i eldriftsläge, med fokus på körkomfort och tystnad, utan utsläpp av CO2 eller andra föroreningar. Sport prioriterar prestanda och körglädje. Hybrid optimerar automatiskt bilens prestanda och bränsleförbrukning. 4WD startar fyrhjulsdriften för extra bra grepp på fuktigt, sandigt eller snöigt underlag. 

Boka provkörning

Jag vill boka provkörning av DS 7 Crossback E-TenseGenom att klicka på denna knapp skickar du din information till oss. Informationen kommer att användas av oss för att ta kontakt med dig för att boka provkörning.

Vi är med dig hela vägen

Att köpa en DS är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Bilgruppen Eskilstuna är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din DS. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan DS Automobiles. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!