Show menu

DS 3 Crossback E-Tense

Pris från 450 000 kr

Privatleasing från 2 799 kr/mån

*Priserna är frånpriser och kan komma att ändras.

DS 3 Crossback E-Tense är en kompakt SUV som kombinerar elegans med komfort och teknik och sticker ut med den ovanliga formen, med ett flertal detaljer som signalerar modernitet och finess. Den 100 % eldrivna DS 3 Crossback E-Tense är spännande, bekväm och med samma effektivitet som DS 3 Crossback. Du kan också njuta av en elektrisk räckvidd på upp till 300 km enligt WLTP körcykeln och möjligheten att ladda 80 % av batteriet på 30 minuter.

DS 3 Crossback E-Tense är en stadsbil i själen och enastående rymlig invändigt trots den kompakta storleken. För maximal komfort ingår massor av praktiska och funktionella förvaringsutrymmen, hopfällbart baksäte och ett bagageutrymme på 350 liter.

Smarta funktioner

DS 3 Crossback E-Tense är en elbil som inte kompromissar. Denna 100 % elektriska SUV har en interiör som helt anpassats efter dina behov, precis som våra bensin- och dieseldrivna modeller. Du kommer enkelt åt körinformation och instrumentbräda på den stora 10,3-tums pekskärmen i HD och den 7-tums digitala förardisplayen. 

Vi är med dig hela vägen

Att köpa en DS är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Bilgruppen Eskilstuna är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din DS. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan DS Automobiles. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!