Show menu

DS 3 Crossback

Pris från 250 000 kr

Privatleasing från 2 799 kr/mån

*Priserna är frånpriser och kan komma att ändras.

DS 3 Crossback är en kompakt SUV som kombinerar elegans med komfort och teknik och sticker ut med den ovanliga formen, med ett flertal detaljer som signalerar modernitet och finess. Räkna med att hamna i blickfånget bakom ratten i DS 3 Crossback. Detta är en kompakt SUV med kurvig silhuett och stora hjul i en vågad och banbrytande stil med både kraft och precision. 

DS 3 Crossback finns med bensin- eller elmotor. Bensinmotorn PureTech är en kraftfull och effektiv motor som garanterar dynamisk körning och extremt låga utsläpp. E-Tense är en 100% elektrisk motor som kombinerar kraft och flexibilitet med fullständig tystnad och ger en sensationellt ny körupplevelse bakom ratten på DS 3 Crossback. Välj mellan åttaväxlad automatlåda eller sexväxlad manuell växellåda, beroende på motorn.

Smarta funktioner

Notera de magiska dörrhandtagen, som dyker upp först när du behöver dem. Annars döljs de prydligt inne i bildörren och förstärker den sofistikerade silhuetten på DS 3 Crossback. Upptäck även de smarta strålkastarna DS Matrix LED Vision som låter dig fokusera på körningen medan lyktorna håller koll på belysningen framåt. DS Matrix LED Vision är inte bara rent estetiskt tilltalande utan anpassar sig efter körningen – när det är tomt på vägen aktiveras helljus, som slås om till halvljus när det kommer mötande bilar. 

Vi är med dig hela vägen

Att köpa en DS är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Bilgruppen Eskilstuna är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din DS. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan DS Automobiles. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!