Show menu

Nya Peugeot 308 SW & 308 SW Plug-in Hybrid

Pris från 419 900 kr

Privatleasing från 3 899 kr/mån

*Priserna är frånpriser och kan komma att ändras.

Upptäck nya Peugeot 308 SW. Det sofistikerade utseendet med eleganta och sportiga linjer utmärker den nya designen för nya Peugeot 308. Den innovativa och praktiska tekniken i förarmiljön Peugeot i-Cockpit® förstärker körupplevelse och skapar smidig åtkomst till alla funktioner som har tagits fram för att du ska trivas i din bil. Så som den nya kompakt ratten med rattvärme, inbyggda reglage för radio, media, telefon och förarassistanssystem. Peugeot 308 SW har ett stort bagageutrymme, bränsleeffektiv motor och innovativ teknik. Peugeot 308 SW kommer dessutom som Plug-in Hybrid med en kraftfull elmotor som har en räckvidd på upp till 60km.

Nya Peugeot 308 SW finns både med bensin- och dieselmotorer samt som plug-in hybrid. Förbränningsmotorerna är den senaste generationens Euro 6-motorer med låga CO2-utsläpp och är försedda med “Stopp & Start"-funktion. Du väljer själv mellan manuell och automatisk växellåda.  

Välj till rätt utrustning

Nya Peugeot 308 SW är utrustad med många smarta hjälpfunktioner för ökad komfort och säkerhet i bilen. Så som 180° HD-backkamera, 360° parkeringsassistans med fyra kameror, Dödavinkelvarnare med lång räckvidd, Adaptiv farthållare med “Stopp & Start"-funktion och Aktiv filhållningsassistent. Funktionerna finns som standard eller tillval beroende på utrustningsniv

Vi är med dig hela vägen

Att köpa en Peugeot är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Bilgruppen Eskilstuna är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din Peugeot. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan Peugeot. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!