Show menu
Banner

Bilgruppen Eskilstuna Bilverkstad

Boka tidI vår kundmottagning hittar du Johan, Karin och Anna som tillsammans med våra tekniker ansvarar för att din bil får rätt service, underhåll och reparation. Ring oss på 016-55 00 926, eller använd vår online bokning för att få ett prisförslag och boka ett verkstadsbesök.  

Auktoriserad verkstad  

Vår verkstad är auktoriserad för Peugeot, Opel och DS Automobiles. Vi hjälper dig med service, underhåll och reparationer på din Peugeot, Opel och DS. Självklart monterar vi alltid äkta originaldelar när något måste bytas. Alla våra tekniker är experter på dessa varumärken, och utbildas kontinuerligt för att de alltid ska vara uppdaterade på allt när det gäller din bil. Kort sagt, du kan alltid känna dig trygg när du lämnar din bil i vår verkstad.  

Vår verkstad är även en Quickpoint-verkstad vilket betyder att vi utför service, förbesiktning, underhåll och reparationer av de flesta personbilar och transportbilar. Oavsett märke och modell. Läs mer om Quickpoint här. 

Vår verkstad: 

- arbetar med AC service och reparation, och har de tillstånd och licenser som krävs. 
- är godkänd av flera försäkringsbolag för att arbeta med glas, både reparation och byte.
- är medlem i Motorbranschens Riksförbund (MRF) och följer alltid Verkstadens Reparationsvillkor som är godkända av Konsumentverket.
  Läs mer om MRF:s reparationsvillkor. 
- är en Godkänd Bilverkstad. Läs mer om Godkänd Bilverkstad här.

Behöver du lånebil?  

I samband med att din bil är inlämnad för service och reparation hos oss kan du boka en ersättningsbil till förmånliga villkor och priser. Säg till om lånebil när du bokar tid i vår verkstad. 

Uppföljning efter verkstadsbesök 

Efter att du besökt vår verkstad följer vi upp ditt verkstadsbesök med en kort kundundersökning, svara gärna på den undersökningen. Vi läser alla svar!